Nyheder

Billeder fra Kenneth Hansen Golfs opslag

UDSALG Så er der penge at spare! Stort set alt er på tilbud. Callaway, Titleist, Wilson, Srixon, Cobra. Bags, handsker og bolde er også på..

20 likes, 0 comments1 day ago

Tak for træning i år! Det har været fedt og jeg glæder mig til vintertræningen! Slicen er væk, boldene flyver længere og handicappet er..

5 likes, 2 comments1 day ago

Nyt fra trænerne

Nyt fra trænerne

1 likes, 0 comments2 days ago

Fedt at se Kasper den anden dag! Kasper er i Frankrig nu for at spille en kæmpe juniorturnering på Evian banen – det bliver en fantastisk oplevelse!..

6 likes, 3 comments2 days ago

Dejligt at se det går godt for Christian i USA. Fantastisk oplevelse som jeg glæder mig til at følge og høre en masse om!

19 likes, 0 comments2 days ago

Comments are closed.

 • Om mig

  Jeg er til daglig cheftræner i Kolding Golf Club. Jeg tror på, at undervisningen skal tilpasses den enkelte spillers behov, og det er min fornemste opgave som træner at gøre dette.
  Jeg har en målsætning om, at alle jeg underviser skal gå fra lektionen med en klar plan om, hvad der skal ændres, og hvordan det skal gøres.
  Jeg tror på, at generelle ændringer i bevægelsesmønstret ved hjælp af feedback og løbende træning er vejen frem.
  Hos Kenneth Hansen har vi altid fuld fokus på kvalitet og service. Vi mener, at tæt kommunikation mellem begge parter sikre det bedste mulige resultat.
  Hos mig er der ingen opgave som er for stor eller lille. Mine mange års erfaring og udvikling gør mig til en yderst kompentent golftræner.
 • Stay Connected

 • Kontakt mig

  Kenneth Hansen Golf
  Egtved Allé 10,
  6000 Kolding
  +45 28 30 37 66
  kennethhansengolf@gmail.com
Kenneth Hansen Golftræner l Copyright - 2016