Nyheder

Kenneth Hansen Golf

Nye hold tirsdag i ugerne 5-8 Tirsdag 11.30-12.30 https://system.easypractice.net/event/vintertraening-tirsdag-11-30-12-30-c07b1 Tirsdag 12.30-13.30..

6 likes, 1 comments1 week ago

Høgh tager til Tyrkiet for at få skærpet spillet på banen. Han har knoklet teknisk og fysisk i en lang periode så det bliver fedt at se..

15 likes, 0 comments2 weeks ago

Så er det i morgen vintertræningen starter op igen. Husk det er på en ny adresse nemlig på albuen 48.

10 likes, 0 comments2 weeks ago

Nicolai sluttede turneringen på en 6. plads. Jeg glæder mig til at få snakket turneringen godt igennem når han er hjemme igen og få arbejdet..

15 likes, 1 comments2 weeks ago

Det bliver spændende at følge Nicolai Højgaard de kommende dage. Nicolai har arbejdet hårdt de seneste måneder på at forbedre sin putting…

9 likes, 0 comments3 weeks ago

Comments are closed.

 • Om mig

  Jeg er til daglig cheftræner i Kolding Golf Club. Jeg tror på, at undervisningen skal tilpasses den enkelte spillers behov, og det er min fornemste opgave som træner at gøre dette.
  Jeg har en målsætning om, at alle jeg underviser skal gå fra lektionen med en klar plan om, hvad der skal ændres, og hvordan det skal gøres.
  Jeg tror på, at generelle ændringer i bevægelsesmønstret ved hjælp af feedback og løbende træning er vejen frem.
  Hos Kenneth Hansen har vi altid fuld fokus på kvalitet og service. Vi mener, at tæt kommunikation mellem begge parter sikre det bedste mulige resultat.
  Hos mig er der ingen opgave som er for stor eller lille. Mine mange års erfaring og udvikling gør mig til en yderst kompentent golftræner.
 • Stay Connected

 • Kontakt mig

  Kenneth Hansen Golf
  Egtved Allé 10,
  6000 Kolding
  +45 28 30 37 66
  kennethhansengolf@gmail.com
Kenneth Hansen Golftræner l Copyright - 2016