Nyheder

Billeder fra Kenneth Hansen Golfs opslag

Så er der kun en måned til Scott kommer til Kolding. Der er stadig få pladser på kurset. Scott har uhørt meget viden om golf og er samtidig..

11 likes, 0 comments2 days ago

Billeder fra Kenneth Hansen Golfs opslag

Tak for en dejlig uge på Isla Canela til vores første gruppe af dejlige mennesker. På billedet ses ugens vindere. Synes Jens og Peter kigger..

51 likes, 2 comments2 days ago

Gyttegård Elite

Her er en video fra da Nicolai modtog talentprisen – Jeg er ærgerlig over at jeg ikke kunne være til stede da han modtog den men taknemmelig..

21 likes, 0 comments5 days ago

SÆSONEN 2018 fra KHG

SÆSONEN 2018 fra KHG –

4 likes, 0 comments5 days ago

Nicolai Højgaard modtog her til aften Santanders talentpris som han blev indstillet til af hele landstrænerteamet. Jeg er enormt stolt over..

71 likes, 1 comments5 days ago

Comments are closed.

 • Om mig

  Jeg er til daglig cheftræner i Kolding Golf Club. Jeg tror på, at undervisningen skal tilpasses den enkelte spillers behov, og det er min fornemste opgave som træner at gøre dette.
  Jeg har en målsætning om, at alle jeg underviser skal gå fra lektionen med en klar plan om, hvad der skal ændres, og hvordan det skal gøres.
  Jeg tror på, at generelle ændringer i bevægelsesmønstret ved hjælp af feedback og løbende træning er vejen frem.
  Hos Kenneth Hansen har vi altid fuld fokus på kvalitet og service. Vi mener, at tæt kommunikation mellem begge parter sikre det bedste mulige resultat.
  Hos mig er der ingen opgave som er for stor eller lille. Mine mange års erfaring og udvikling gør mig til en yderst kompentent golftræner.
 • Stay Connected

 • Kontakt mig

  Kenneth Hansen Golf
  Egtved Allé 10,
  6000 Kolding
  +45 28 30 37 66
  kennethhansengolf@gmail.com
Kenneth Hansen Golftræner l Copyright - 2016