Udstyr

UDSTYR

Vi har fra 2016 valgt at gå meget mere ind i fitting af udstyr. Det er der mange årsager til men først og fremmest vil vi gerne hjælpe vores spillere fra begyndere til proer med at finde det bedst egnede udstyr til dem. Man kan ikke købe sig til alt men de fleste kan helt klart forbedre deres spil betydeligt ved at købe det rigtige udstyr.

Vi kommer til at fokusere på Titleist, Scotty Cameron, Edel samt Wilson. Alle mærkerne er nøje udvalgt og i kan læse mere om hvorfor her under.

Titleist

Titleist er et traditionelt golf mærke som i mange år har været det førende på bolde, jern, puttere (Scotty Cameron) samt wedges (Vokey). De laver ydermere nogle enormt gode køller. De har med andre ord hele pakken. Derudover er de begyndt at producere udstyr som er nemt at spille med også hvis man ikke er elitespiller. De nye ap1 jern er Titleists klart lettest spillede jern til dato og helt klart noget DU bør prøve hvis du har brug for noget der hjælper dig lidt mere.

Vi kan fra 2016 fitte alt hvad Titleist har herunder både wedges og puttere som en af de eneste i Danmark

TaylorMade

De laver nogle af de klart bedste køller i verden. Deres serie er komplet og de kan ligesom Titleist og Callway konkurrere med de bedste indenfor alle områderne. Jeg synes både deres drivere og fairwaykøller er helt eminente!

EDEL

Edel er et amerikansk mærke som er under voldsom udvikling lige nu. De har lavet en ny putterserie som de kalder Torque balanced. Det betyder at putteren er balanceret til at lave mindre rotation når man svinger den. Derudover så har Edel udviklet et unikt fittingsystem hvor man kan ændre på mere eller mindre alt så putteren kan fittes lige nøjagtigt til dig.

Så hvis du vil have en unik putter så er dette noget for dig

Putteren laves i 3 forskellige finisher. Sort, grå og guld

Pris

4100 kr

WILSON

Wilson laver noget super godt udstyr til prisen. Vi er speciet begejstrede for deres produkter til spillerne som har brug for hjælp i form af mere længde eller højde. Wilson laver nogle af de letteste køller på markedet som hjælper dig med at få lidt mere fart i køllen. Derudover er deres d200 serie utroligt let spillet. Det er det oplagte sæt til klubspilleren eller begynderen.

Wilson laver også et utroligt langtslående sæt ved navn c200 flex face. De er stærke i loftet og har teknologi som ved en kølle hvilket øger længden på slagene.

VOKEY

Vokey er kendt for at lave de bedste wedges. Indspil er en enormt vigtig del af spillet navnligt for klubspillere da de fleste har indspil på næsten alle huller. Derfor er det vigtigt at forbedre denne del af spillet og første sted i den retning er at få det rigtige udstyr. Den rigtige wedge passer til det underlag du ofte spiller på, din teknik samt er tilpasset til resten af dit sæt således at den afstand du slår med den passer ind i sættet. Alt dette kan vi hjælpe dig med.

Fra 2016 har vi nemlig alle wedges, skafter, lofts, bounces og grinds som Vokey laver til fitting.

Priserne starter ved 1299 kr.

SCOTTY CAMERON

Scotty cameron er kendt for at lave de bedste puttere på markedet. Normalt har det primært været med et klassisk design men fra sidste år har han også udviklet nogle enormt gode mere utraditionelle puttere.

 

ODYSSEY

Vi forhandler fra 2017 alle Odysseys puttere. Odyssey er kendt for at lave nogle af de bedste og lettest spillende puttere. Deres nye Oworks serie får bolden til at rulle helt enormt godt og deres kendte designs som 2ball rline eller #7 er altid et godt bud på en ny yndlings putter. Vi hjælper dig gerne med at finde den putter som passer netop dig bedst!

 

CALLAWAY

Vi forhandler fra 2017 alle Callaways produkter. Callaway er kendt for at lave noget af det bedste udstyr indenfor alle områderne. Deres nye EPIC serie af køller er af mange regnet for at være de bedste på markedet lige netop nu. De slår langt og har den helt rigtige lyd og feel. Vi hjælper dig med at finde lige netop de produkter som passer dig bedst!

 

COBRA

Cobra har en fantastisk serie af spilforbedrende udstyr. Specielt deres udstyr til kvinder og kortere slående spillere er enorm god. Martin Ovesen har været Cobra spiller igennem de seneste år og Torben spiller også med Cobra og han er meget begejstret for det så de laver også fremragende udstyr til den bedre spiller!

SRIXON

SRIXON laver nogle af de bedste bolde på markedet til prisen. Deres zstar er virkelig god og så koster den 100kr mindre end de fleste andre topbolde. Derudover så laver cobra efter min mening det flotteste spilforbedrende jernsæt på markedet ligesom deres køller er en af de flotteste serier på markedet!

CLEVELAND

Cleveland laver nogle af de bedste wedges på markedet. Vi har 5 forskellige typer fra dem og alle loft og bounces. Derudover så har vi deres wedgeanalyzer som hjælper os med at finde præcist dem der passer til dit sving men også ind i dit eksisterende sæt!

Comments are closed.

 • Om mig

  Jeg er til daglig cheftræner i Kolding Golf Club. Jeg tror på, at undervisningen skal tilpasses den enkelte spillers behov, og det er min fornemste opgave som træner at gøre dette.
  Jeg har en målsætning om, at alle jeg underviser skal gå fra lektionen med en klar plan om, hvad der skal ændres, og hvordan det skal gøres.
  Jeg tror på, at generelle ændringer i bevægelsesmønstret ved hjælp af feedback og løbende træning er vejen frem.
  Hos Kenneth Hansen har vi altid fuld fokus på kvalitet og service. Vi mener, at tæt kommunikation mellem begge parter sikre det bedste mulige resultat.
  Hos mig er der ingen opgave som er for stor eller lille. Mine mange års erfaring og udvikling gør mig til en yderst kompentent golftræner.
 • Stay Connected

 • Kontakt mig

  Kenneth Hansen Golf
  Egtved Allé 10,
  6000 Kolding
  +45 28 30 37 66
  kennethhansengolf@gmail.com
Kenneth Hansen Golftræner l Copyright - 2016