Vintertræning

VINTERTRÆNING – tilmeldingen er åben

Har du lyst til ud udvikle dit golfspil deunfor sæsonen når alle de andre har lagt køllerne på hylden så er vintertræning noget for dig.

Der vil ligesom tidligere være 4 perioder hvor man tilmelder sig til et hold, den samme tid og den samme dag i hele perioden. Perioderne er

Ugerne 45-48
Ugerne 1-4
Ugerne 5-8
Ugerne 10-12

Man vil få individuel undervisning på hold. Fordelen ved holdundervisningen er at i har længere tid til at øve jer imens vi kan give feedback på jeres ændringer. Det gør det langt mere effektivt end en 20 minutters lektion.

Der er mulighed for undervisning i alle spillets facetter og vi bruger de bedste hjælpemidler. Alle spillere vil modtage en video som fortæller nøjagtigt hvad de skal arbejde med og hvorfor.

Vi bruger blandt andet Trackman, Foresight, SAM Putt Lab, Video, Boditrak og Kvest.

TILMELDINGEN foregår på her

Ved spørgsmål kontakt mig på kennethhansengolf@gmail.com eller torbenkastbjerg16@gmail.com

Comments are closed.

 • Om mig

  Jeg er til daglig cheftræner i Kolding Golf Club. Jeg tror på, at undervisningen skal tilpasses den enkelte spillers behov, og det er min fornemste opgave som træner at gøre dette.
  Jeg har en målsætning om, at alle jeg underviser skal gå fra lektionen med en klar plan om, hvad der skal ændres, og hvordan det skal gøres.
  Jeg tror på, at generelle ændringer i bevægelsesmønstret ved hjælp af feedback og løbende træning er vejen frem.
  Hos Kenneth Hansen har vi altid fuld fokus på kvalitet og service. Vi mener, at tæt kommunikation mellem begge parter sikre det bedste mulige resultat.
  Hos mig er der ingen opgave som er for stor eller lille. Mine mange års erfaring og udvikling gør mig til en yderst kompentent golftræner.
 • Stay Connected

 • Kontakt mig

  Kenneth Hansen Golf
  Egtved Allé 10,
  6000 Kolding
  +45 28 30 37 66
  kennethhansengolf@gmail.com
Kenneth Hansen Golftræner l Copyright - 2016